В началото на седмицата от Hyundai ни подразниха като пуснаха няколко

...
В началото на седмицата от Hyundai ни подразниха като пуснаха няколко
Коментари Харесай

Hyundai представи преродената Sonata с нов дизайн и екстри

В началото на седмицата от Hyundai ни подразниха като пуснаха няколко фотоси на новата Sonata, която би трябвало да бъде пусната на пазара през втората половина на годината.
 Как роботът на Hyundai Automatic Charging Robot може да зарежда електрически автомобил
Когато на бензиностанциите ни обслужват не хора, а роботи

Ето по какъв начин наподобява бъдещето

Казваме подразниха, тъй като тогава не бе оповестена съвсем никаква допълнителна информация по отношение на автомобила, с изключение на поръчката, че ще бъде коренно друг и освежен, а не просто фейслифт. И в този момент разбираме, че са били прави, тъй като по време на Автомобилното изложение в Сеул (Seoul Motor Show) освен демонстрираха новата Sonata, само че и разкриха повече детайлности към нея.

Първото, което прави усещане в седана, е дръзкият му дизайн, определян от Hyundai като ефектен, който го прави да наподобява по-агресивен и даже наподобяващ купе. Отпред виждаме характерната за марката LED лента, наречена Seamless Horizon Lamp, както и необятно ситуирани по този начин наречените " скрити " фарове.
 Снимка 612407

Динамичният и нападателен външен тип се допълват и от необятната решетка и въздухозаборник. Преминавайки откъм гърба виждаме, че капакът на багажника е с извита, наподобяваща спойлер форма.

От Hyundai настояват, че аеродинамиката е усъвършенствана, с което понижен и разходът на гориво и стабилността по време на шофиране с висока скорост.
 Снимка 612408

Под капака на Hyundai Sonata ще можем да избираме сред три разнообразни варианти. Първата е  2,5-литров четирицилиндров атмосферен мотор , втората -  2,5-литров четирицилиндров мотор с турбокомпресор , който ще се предлага единствено за по-спортната N Line версия, и  2,0-литров с хибридна система . Все още обаче не е ясно каква ще бъде мощността на трите мотора.
 Снимка 612409

В новата Sonata интериорът е насочен към лидера. Точно пред него на таблото има 12,3-инчов панел, а до него е ситуиран екран със същата величина, предопределен за информационно-развлекателната система.

В автомобила са ситуирани 12 високоговорителя на Bose, като новата технология CenterPoint 360 би трябвало да обезпечи най-хубавия тон за всяко едно място в колата. Новите актуализации по въздуха пък целят да улеснят още повече притежателите на Sonata.
 Снимка 612406

Според Hyundai всички тези промени в дизайна и стила на колата са понижили равнищата на звук и трептения. Помислено е и за сигурността, несъмнено, а освен за комфорта. Подобрена е отбраната при непряк удар посредством нова конструкция на систематизиране на силата при конфликт.

Южнокорейският производител също по този начин твърди, че новият модел е с най-хубавите в класа си спирачни характерности и спирачен път. Има и доста нови системи за сигурност като да вземем за пример за отбягване на преден удар (FCA 1.5), конфликт в мъртва точка (BCA) и асистент за шофиране по автомагистрала (HDA).
 Защо Hyundai ще продължи да употребява физически бутони в колите си
Hyundai не се отхвърля

Екраните наподобяват ужасно, само че...

Чрез Remote Smart Parking Assist (RSPA) ще може автомобилът и да се паркира, и да излиза от паркомясто отдалечено посредством смарт ключа. Системата Rear Occupant Alert пък дефинира дали бебето е оставено в колата без контрол и дава уведомление за попречване на произшествия, свързани с сигурността. Към момента от Hyundai не са оповестили ценова листа за новата Sonata, само че и това би трябвало да се промени скоро.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР